Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video
Jeff at Navionics - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Electronics

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-29-2008, 10:27 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Jeff at Navionics

Jeff, I just bought a 2008 Premium North chip. When I inserted it into my Lowrance 19c, some lakes come up with detail but most of them are just blue with nothing. One example is Lake Dubay in Marathon/Portage counties. I have the latest program update for my system according to the Lowrance web site. What am I doing wrong that I do not get better detail.
Thanks, tr
Reply With Quote
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Walleye Message Central forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:49 AM.