Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video  |  Boat Reviews  |  Boat DIY
Ez loader questions - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Boats

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-19-2017, 07:15 PM
nwsportsman nwsportsman is offline
Minnow
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 18
Default Ez loader questions

Got a 15 alumacraft tpro 185. It has a single axle ez loader.

It's a square axle. The axle is bent down in the center.(I just checked that it looks like it's installed right side up.). It's probably bent

It's also missing the short 9" leaf spring on the port side. All axle u bolts were pretty loose.

Even tho the axle bend is causing the tires to flare out at the bottom it's wearing out the tread on the outside. Probably me not having optimum air pressure all the time I assume.

im guess the missing leaf spring helped cause the damage?

Any thoughts to any of this other than the ez loader sucks bit?

Last edited by nwsportsman; 03-19-2017 at 08:52 PM.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-19-2017, 07:40 PM
nwsportsman nwsportsman is offline
Minnow
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 18
Default

I screwed up can someone move this to trailers?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.