Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video
Running in engines? - Page 3 - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Boats

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 04-14-2011, 05:15 AM
yarcraft91's Avatar
yarcraft91 yarcraft91 is online now
Wallhanger
 
Join Date: Oct 2005
Location: Somewhere in the middle of..., Michigan.
Posts: 6,998
Default

Quote:
Originally Posted by Robert M View Post
Not exactly the same but you dont hear of anyone breaking in their new car or truck or even leting them warm up much at -temps.
Come to my house and you'll hear about it.
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Walleye Message Central forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 05:33 PM.