Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video
Server Issues - Page 3 - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Walleye Message Central > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 03-12-2012, 04:33 PM
rjs5986 rjs5986 is offline
Minnow
 
Join Date: Mar 2006
Location: .
Posts: 7
Default wrong picture on classified

my picture of my boat is not even my boat, their is someone elses boat picture on my ad.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #22  
Old 03-12-2012, 04:59 PM
Golden's Avatar
Golden Golden is offline
Charter Member
 
Join Date: Feb 1995
Location: Bull Shoals Lake - USA.
Posts: 1,948
Default

The search error has been fixed and we are working on the photo problem.

Now...rjs5986.....if you have a photo of another persons boat....I have no idea how that can happen.

Just delete it and upload the correct one.....but that photo comes from your computer with your ad.....I honestly don't see how that can happen.

Scott
Reply With Quote
  #23  
Old 03-20-2012, 07:33 AM
gillysmi gillysmi is offline
Wallhanger
 
Join Date: Feb 2012
Location: SD
Posts: 605
Default

on my newer computer with Windows 7 i rarely can use the message board and the classifieds go to a page that is old. the message board pages say that it is down for repair. is this the site or my computer. doing this for the past couple weeks or so.

Thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 03-20-2012, 11:07 PM
ozarkeyes ozarkeyes is offline
Wallhanger
 
Join Date: Jan 2003
Location: Arkansas
Posts: 1,175
Default

Quote:
Originally Posted by gillysmi View Post
on my newer computer with Windows 7 i rarely can use the message board and the classifieds go to a page that is old. the message board pages say that it is down for repair. is this the site or my computer. doing this for the past couple weeks or so.

Thanks
I am by no means a computer wiz like lot of the guys on here are, but for what its worth.....

Did you newer computer start this after the server switch? you might try first deleting the WC "bookmark" then do a clean out of your history and cache reboot then go to straight to www.walleyecentral.com and save the bookmark, and look at the pages, if they look good, leave site and try the bookmark and see how it turns out.
What do you think computer gurus, sound reasonable?
Reply With Quote
  #25  
Old 03-21-2012, 05:07 AM
Juls's Avatar
Juls Juls is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 1999
Location: Port Clinton Ohio
Posts: 10,106
Default

Quote:
Originally Posted by gillysmi View Post
on my newer computer with Windows 7 i rarely can use the message board and the classifieds go to a page that is old. the message board pages say that it is down for repair. is this the site or my computer. doing this for the past couple weeks or so.

Thanks
You need to clear your cache. It' s showing you an old page. I have windows 7 too, and everything looks good.

I had to go into my browser's history and clear the cache/cookies. Then, close the browser and reopen it.

Juls
__________________
Juls
NPAA#89

Find me in Walleye Central's Business Directory HERE

http://www.walleyecentral.com/pros/?proID=8

2014 Ranger 620
250 ETEC
15 ETEC Kicker
112 Terrova w/iPilot LINK
Humminbird 1199 SI, 1159c DI on Dash & 1159 Bow
Reply With Quote
  #26  
Old 03-21-2012, 08:35 PM
gillysmi gillysmi is offline
Wallhanger
 
Join Date: Feb 2012
Location: SD
Posts: 605
Default

Quote:
Originally Posted by Juls View Post
You need to clear your cache. It' s showing you an old page. I have windows 7 too, and everything looks good.

I had to go into my browser's history and clear the cache/cookies. Then, close the browser and reopen it.

Juls

Thanks. i actually had a JAVA problem that i think fixed it. was getting error saying the board was down for testing. must hav ebeen stuck on that old page.
Reply With Quote
  #27  
Old 03-22-2012, 12:34 PM
Suzuki Suzuki is offline
Charter Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Woodbury, Minnesota, USA.
Posts: 3,323
Default

I havent seen any issues in a while now. Fast and clean. Thank you.
Reply With Quote
  #28  
Old 03-22-2012, 07:53 PM
gillysmi gillysmi is offline
Wallhanger
 
Join Date: Feb 2012
Location: SD
Posts: 605
Default

Quote:
Originally Posted by gillysmi View Post
Thanks. i actually had a JAVA problem that i think fixed it. was getting error saying the board was down for testing. must hav ebeen stuck on that old page.
problem was back again today. it said that the board was down. then 2 hours later it was working again???

cleared all my cache and history no go until now. just opened the laptop and it worked. windows 7 blows!!
Reply With Quote
  #29  
Old 03-22-2012, 08:46 PM
JOHN L. HECKLSMILLER's Avatar
JOHN L. HECKLSMILLER JOHN L. HECKLSMILLER is offline
Keeper
 
Join Date: Apr 2009
Location: CEDAR RAPIDS, IOWA
Posts: 375
Default Restablishing "Social Clubs"?

Will the new server/system be able to restore the past postings of
previous years, or allow us to post new? My concern revolves around
the "Friends of Lake of the Woods-USA & Canada" group. Thanks
__________________
My Ride: 2001/1800 Lund Pro-V, '12/Honda 90hp V-Tech Tiller, 82# Bow Mount MtrGuide, LCX104c, LCX19c, LCX27c, Dual Pro Charger w/eng. assist, Ram Mounts & Holders, Wave Whackers, Clarion Sirrus Sat. Radio & Shorelander Roller Trailer on Lake of the Woods.
Reply With Quote
  #30  
Old 03-22-2012, 10:20 PM
Golden's Avatar
Golden Golden is offline
Charter Member
 
Join Date: Feb 1995
Location: Bull Shoals Lake - USA.
Posts: 1,948
Default

As soon as I upgrade the forum software we will be able to restore those items.

Right now there is a security leak in this version and that leak is through the messaging so I have it turned off.

Hang in there....I'm giving the server a little time to make sure we are all good and then I will upgrade to a newer version of the software.

A week or so probably.

Let's get through this tournament first.

Scott
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:18 AM.