Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video  |  Boat Reviews  |  Boat DIY
Spool release problem with Accudepth Plus 17LC - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Walleye Message Central > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-04-2015, 07:04 PM
Homer Homer is offline
Charter Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: Saline, MI, USA.
Posts: 1,099
Default Spool release problem with Accudepth Plus 17LC

One of my Accudepth Plus 17LC's won't go into free spool if there is any line tension on the spool, but will as soon as the tension is released. Some quick Googling shows that this may be a long-standing problem:

https://www.walleyecentral.com/forums...p/t-28251.html

Has anyone else had this problem, and how did you fix it?
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 03-04-2015, 11:13 PM
REW REW is offline
Charter Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: .
Posts: 36,258
Default

I suspect that a good repair shop will replace the worn parts that are needed to resolve the issue.

Be safe
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2015, 03:21 AM
CKM CKM is online now
Wallhanger
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 3,808
Default

every one of my okuma magda's does this. I'm slowly replacing them with Diawa LC's.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.