Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video  |  Boat Reviews  |  Boat DIY
Ranger Ride System OP box - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Boats

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-16-2021, 08:56 AM
Yellow Fever Yellow Fever is online now
Wallhanger
 
Join Date: May 2010
Location: Kingston Ont
Posts: 1,619
Default Ranger Ride System OP box

So...on my FS Pro the last couple of times i started my boat the Ride display says OP box not connected. If i shut down the power and restart the engine it powers up. Not sure how this system works or how to trouble shoot. Any ideas?
__________________
Don't count the days, Make the days count

YouTube...Jim Lyon Fishing
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 10-18-2021, 08:15 AM
kerryca63 kerryca63 is offline
Minnow
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 6
Default

Make sure Starting battery is good. Mine was having issues until I changed starting battery. Battery would hold enough power to start motor, but not the greatest. Mine had an Interstate battery and was covered under the 3 year warranty.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.