Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video  |  Boat Reviews  |  Boat DIY
Hds lss 1 vantage interference/issue - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Electronics

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-17-2016, 05:59 PM
walleye2013 walleye2013 is offline
Minnow
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 26
Default Hds lss 1 vantage interference/issue

Have a lss 1 imaging box hooked up to 3 hds 1 screens. Have a vantage on the back. The combo has work flawless for 4 years never a issue but as of late soon as power is supplied to the vantage by turning the dial setting the imaging screen gets fuzzy or cloudy. You can see the image display but it gets a cloudy look over it, turn the vantage power off and the imagining clears up and works as it should. It's not "prop wash" from the vantage I'm %100 sure on that. Has any one had or heard of this issue? I'm thinking something's grounding out?? I really don't know 4 years flawless and then late this summer it's decided to do this.
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 09-18-2016, 04:31 PM
wellpastcold wellpastcold is offline
Wallhanger
 
Join Date: May 2012
Posts: 1,351
Default

Call technical support at Lowrance. I agree it is odd that the issue would arise after 4 years. It kinda sounds like a shielding issue in the cable. I am however no expert. Good luck and please let us know what you find out.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.