Home   |  Message Board   |  Information   |  Classifieds   |  Features   |  Video  |  Boat Reviews  |  Boat DIY
Dry Run a motor - Page 5 - Walleye Message Central
Walleye Message Central

Go Back   Walleye Message Central > Boats, Motors, Electronics and Trailers > Motors and Props

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 01-03-2020, 02:17 PM
clawman clawman is offline
Wallhanger
 
Join Date: Jan 2014
Location: Spokane WA
Posts: 1,548
Default

Quote:
Originally Posted by TomP. View Post
I could see how maybe this could happen as duck hunting your running shallow muddy, sandy, weedy areas and the coolling system gets partially plugged not allowing the motor to drain completely.
If your system is plugged with mud, sand, & weeds, the impeller and housing are shot anyway... go ahead and let it run.
__________________
"I pledge allegiance to the Flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all."
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.